Snabbsök:
Været akkurat nå :
La Manga weather:
Temp 5°C
Enkel bestilling:
Nyhetsbrev:
Last ned video fra La Manga:
Last ned video for Quicktime Last ned video for Mediaplayer
LaMangaBooking.Com:
E-mail: post@lamangabooking.com
Tlf: +34 622 622 637
Adr: Urb. Puerto y Playa,
Pro. 7, local 1.2 bajo
Km. 12.5
30380 La Manga

Kontortid:
Man-fre: 09-18
Lørdag: 10-17
Søndag(helligdag): stengt
Flyselskap:
Samarbeidspartnere:
Autorisert:
visa mastercard
Välkommen till La Manga Booking

Sök lägenhet

Pröva på vår söktjänst. Ett enkelt och säkert sätt att hitta din semesterlägenhet.

Om La Manga

Information om La Manga med länktips och annan nyttig information.

Spanien

Längre söderut än Mallorca och med ett unikt klimat ,ligger den vackra halvön La Manga. Titta gärna på kartan för att se var det ligger.Siste nyheter


10 % rabatt på alle priser sommeren 2019, med kundekode «SUMMER2019!»
LaMangaBooking.com har nå kampanje for neste sommer med 10% rabatt på alle opphold i perioden 20.06.- 31.08.2019. Rabattkoden «SUMMER2019” legger du inn i feltet «kundekode», når du foretar din reservasjon, og du får automatisk 10% rabatt på ditt opphold for ne...
  Les hele saken

LaMangaBooking.com er La Mangas største utleieformidler med mer enn 100 utleieenheter av gjennomgående høy kvalitet. Vi har vært tilstede på La Manga en årrekke, og gjennom våre nettsider og vårt servicekontor på La Manga skal vi legge tilrette for en enkel og trygg booking prosess og et hyggelig og trygt opphold på La Manga.


Moderne villa m/3 soverom!

Stor privat hage, med basseng!

Moderne villa m/3 soverom!

Innebygd vinterhage, med utgang til bassenget.

Moderne villa m/3 soverom!

Stor stue/spisestue, med alle fasiliteter!

Moderne villa m/3 soverom!

Fullt utstyr kjøkken med oppvaskmaskin!

Moderne villa m/3 soverom!

Tre soverom, og tre bad.

Moderne villa m/3 soverom!

Stor villa i Veneziola området på La Manga!

Varför ska du hyra lägenhet av La Manga Booking.com?

Garanti

GarantiVi finns här nere året runt med eget sälj- och servicekontor och med svensktalande personal. Det ger dig en tryggare och enklare vistelse när du har semester hos oss. Om någon skulle hända med din semesterlägenhet på plats, så finns det alltid svensktalande personal som omgående hjälper dig att lösa problemet.

Vi har 24 timmars jourservice om något allvarligt skulle inträffa. En extra trygghet för dig för att du ska kunna koppla av och njuta av din semester här nere.


Konkurrenskraftiga prise

Vi kan hålla ner priserna då vi har en liten organisaition och genom att du gör en del av bokningsarbetet själv.Vi lägger ner lite pengar på marknadsföring, har inga dyra kontor, inga påkostade broschyrer, allt för att hålla ner kostnaden för Dig och våra andra kunder.

Kvalitét

KvalitetPå vår bokningssida ger vi information och visar bilder på de lägenheter som hyrs ut. De följer en strikt kvalitétnorm som vi tagit fram för att kunna ge en rättvis bild om vad vi erbjuder Dig. Detta för att du ska kunna jämföra olika objekt på är bra och smidigt sätt. Då hittar du det boende som passar dig bäst.

Vi har regelbunden kontroll på att våra hyresobjekt håller den standard som utlovats. När nya objekt ska tas in i vår uthyrningsbas, så ställer vi höga krav på varje nytt objekt. Det objekt som inte håller den kvalitétsnivå vi satt upp, tackar vi vänligt men bestämt nej till.


Trygghet

TrygghetDer är viktigt och högt prioriterat att du som kund ska känna trygghet när du bokar boende och bor hos oss. Vi har ingen finstilt text i våra avtal utan har alltid en öppen och ärlig dialog med våra gäster. Genom vår kunniga personal på orten, gör vi allt för att din semestervistelse här ska bli så lyckad som möjligt!
Vårt servicekontor på orten kan bl a hjälpa dig med att hyra bil, tips på utflyktsmål,tolktjänster och annat du behöver hjälp med. Vi har även en 24-timmars jourtjänst med svensktalande personal om något skulle hända, de talar även norska,spanska och engelska.

Välkommen till problemfritt boende!


Las Gemelas(Tomas Maestre)

Perfekt beliggenghet v/Mar Menor.

Las Gemelas(Tomas Maestre)

Flott utsikt fra leilighetene.

Las Gemelas(Tomas Maestre)

Privat bassengområde inne i urbanisasjonen.


 
 
 
Webdesign and development by Crave Media AS visa mastercard