Hurtigsøk:
Været akkurat nå :
La Manga weather:
Temp 10°C
Nyhetsbrev:
Last ned video fra La Manga:
Last ned video for Quicktime Last ned video for Mediaplayer
LaMangaBooking.Com:
E-mail: post@lamangabooking.com
Tlf: +34 622 622 637
Adr: Urb. Puerto y Playa,
Pro. 7, local 1.2 bajo
Km. 12.5
30380 La Manga

Kontortid:
Man-fre: 09-18
Lørdag: 10-17
Søndag(helligdag): stengt
Flyselskap:
Samarbeidspartnere:
Autorisert:
visa mastercard
Visning av leilighet
lmb1563 - Veneziola Golf
<< Tilbake
Soverom 2
Sengeplasser 4
Antall bad 2
Basseng Felles
TV Ja, satelittkanaler m/norske kanaler
Internett Ja
Hage Nei
Aircondition Ja
Varmekabler gulv Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja
Avstand strand 0 m
Avstand daglivare 300 m
Parkering Privat garasje
Etasje 5

Pen hjørneleilighet, med flott utsikt!

Pen hjørneleilighet i anlegget Veneziola Golf II. Leiligheten er i fjerde etasje, med to soverom og to bad. Fra terrassen har man flott utsikt mot Middelhavet, golfbanen og Veneziola området. Leiligheten er fullt utstyrt med det du trenger for ett hyggelig opphold, med bl.a. norsk TV og bredbånd Internett. Leiligheten har aircondition i hele leiligheten, samt varmekabler på stue og på bad i master soverom. Barneseng kan leies mot ett lite gebyr.

Veneziola Golf II er en av de nyeste urbanisasjonene på La Manga, og ble ferdig 2008/2009. Som navnet sier så er dette en urbanisasjon bygd i tilknytning til golfbanen, Veneziola Golf. (Veneziola Golf er en 9-hulls pith and put bane, med drivingrange. Anlegget er for tiden stengt, og vi kommer tilbake med mer informasjon om når den åpner igjen.) Veneziola Golf II har en unik beliggenhet, førstelinje mot Middelhavet, direkte på en liten Middelhavsstrand. Fra leilighetene har man fantastisk utsikt over Middelhavet og soloppgangen. Alle leiligheter er av gjennomgående god standard, med terrasse, varmekabler på master bad, klima anlegg med både varme og aircondition for hele leiligheten.

Det ligger om lag 10 restauranter, to mindre supermarked, bakeri og seilskole med båtutleie i gangavstand fra anlegget. I dette området finner du også to flotte Beach Cluber. Collados Beach, kun 2 minutter fra Veneziola Golf, med en fantastisk beliggenhet mot Middelhavet, stort basseng og solområde, restaurant og bassengbar. Den andre beachcluben er Magia Beach, som åpnet sommeren 2015. Magia Beach ligger idyllisk til ved Mar Menor, og har solsenger for utleie, “privat strand”, restaurant, strandbar og skybar. Vårt servicekontor og et større utvalg av restauranter, barer og butikker ligger vel 5 kilometer fra Veneziola Golf. Det er god bussforbindelse i området, og det går buss ca. hvert 20. minutt på dagen og også nattbuss i sommer sesongen.


Klikk her for en oversikt over priser, rabatter og stjerne forklaringer.
 

 
 
 
Webdesign and development by Crave Media AS visa mastercard