Hurtigsøk:
Været akkurat nå :
La Manga weather:
Temp 10°C
Nyhetsbrev:
Last ned video fra La Manga:
Last ned video for Quicktime Last ned video for Mediaplayer
LaMangaBooking.Com:
E-mail: post@lamangabooking.com
Tlf: +34 622 622 637
Adr: Urb. Puerto y Playa,
Pro. 7, local 1.2 bajo
Km. 12.5
30380 La Manga

Kontortid:
Man-fre: 09-18
Lørdag: 10-17
Søndag(helligdag): stengt
Flyselskap:
Samarbeidspartnere:
Autorisert:
visa mastercard
Visning av leilighet
lmb1562 - Dos Mares, leilighet 3 soverom
<< Tilbake
Soverom 3
Sengeplasser 6
Antall bad 2
Basseng Felles
TV Ja, spanske kanaler
Internett Ja
Hage Nei
Aircondition Ja
Varmekabler gulv Ja
Vaskemaskin Ja
Oppvaskmaskin Ja
Avstand strand 10 m
Avstand daglivare 300 m
Parkering Privat garasje
Etasje 3

Dos Mares - pen leilighet 3 soverom!

Lys og flott leilighet i anlegget Dos Mares, med tre soverom og to bad. Leiligheten ligger i andre etasje, med terrasse hvor man har flott utsikt både mot Mar Menor og Middelhavet. I Dos Mares bor du direkte på en 4 kilometer lang Middelhavs strand. Leiligheten har tre soverom, hvor master soverom har direkte adgang til terrassen. Soverom 2 og 3, har hver to enkeltsenger som kan settes sammen. Leiligheten er godt utstyrt for ett flott opphold, med bl. a. bredbånd Internett, spansk digitalt bakkenett, og spisestue med plass til 6 personer. Det er aircondition på stue og hovedsoverom, samt varmekabler på master bad. En ekstra seng eller barneseng kan leies mot ett lite gebyr.

Bo området Dos Mares ligger midt på en av La Mangas beste Middelhavsstrender, og er ett populært anlegg, spesielt i sommermånedene juli og august pga. sin gode beliggenhet på stranden. Anlegget ble ferdigstilt i 2007, og er derfor ett relativt nytt anlegg med leiligheter av god standard, som bl.a. har terrasse med flott utsikt både mot Mar Menor og Middelhavet. Dos Mares ligger på en av de smaleste områdene på La Manga mellom Middelhavet og Mar Menor, slik at det er kun 50 – 100 meter til Mar Menor, og strendene på den siden.

Urbanisasjonen består av to byggetrinn, som er like og hvert har tre leilighetsbygg, med felles sol og basseng område mellom leilighetene og Middelhavsstranden, som passer godt for hele familien. Det er en strandbar, Playa Chica rett ved urbanisasjonen. Restauranter, dagligvare og bakeri ligger 500 – 800 meter fra Dos Mares. Dos Mares er ett stille og rolig bo-område, uten biltrafikk inne i urbanisasjonen. Til yachthavnen Tomas Maestre hvor du finner ett større utvalg av restauranter, og barer er det om lag 2.5 kilometer, og i havnen ligger også vårt salgs- og servicekontor. La Manga har ett godt busstilbud, og i sommer sesongen går rutebussen nesten hele døgnet, og det er buss holdeplass rett utenfor urbanisasjonen. (Vi anbefaler at man vurderer å leie bil, dersom man bor i dette området og ikke bare ønsker å nyte late dager i solen, da det er ett lite stykke.)


Klikk her for en oversikt over priser, rabatter og stjerne forklaringer.
 

 
 
 
Webdesign and development by Crave Media AS visa mastercard