Hurtigsøk:
Nyhetsbrev:
Last ned video fra La Manga:
Last ned video for Quicktime Last ned video for Mediaplayer
LaMangaBooking.Com:
E-mail: post@lamangabooking.com
Tlf: +34 622 622 637
Adr: Urb. Puerto y Playa,
Pro. 7, local 1.2 bajo
Km. 12.5
30380 La Manga

Kontortid:
Man-fre: 09-18
Lørdag: 10-17
Søndag(helligdag): stengt
Flyselskap:
Samarbeidspartnere:
Autorisert:
visa mastercard
Nyheter
Dato: 26.8.2009 "Fantastisk La Manga sommer!"
Det har vært en fantastisk fin sommer så langt på La Manga i år! Til tross for nedgangstider og kriser her og der, har ikke det lagt noen demper på stemningen her nede. Været har også vist seg fra sin beste side, og sommeren i år kom veldig tidlig. Allerede i Mai var det full sommer, og det ligger også an til å bli en fantastisk høst. Hvorfor ikke legge høstferien til La Manga? Vi har mange flotte leiligheter ledige, og ikke minst er det kjempebillig å reise nedover nå. Sjekk f.eks Norwegian.no sin lavpriskalender for gode tilbud fra hele landet. Kontakt oss på post@lamangabooking.com dersom du trenger hjelp til å sette sammen en billigst mulig tur.

 

Dato: 3.2.2009 "NY RUTE FRA TORP TIL ALICANTE!"
Lavpris flyselskapet RyanAir åpner ny rute mellom Sandefjord lufthavn Torp og Alicante direkte. Flyruten vil ha hele 3 ukentlige avganger og man kan nå finne priser helt ned i Kr. 199.- en vei. Ruten åpner 3. Juni 2009. Det lønner seg normalt å være tidlig ute med å bestille for å få de beste prisene. Så, reiser du med RyanAir fra Torp til Alicante og bestiller ditt opphold gjennom La Manga Booking får du veldig mye ferie for veldig lite penger! Husk også at vi tilbyr henting fra Alicante flyplass.

 

Dato: 21.1.2009 "Rimeligere Euro, gir deg rimeligere ferie!"
Euro kursen er idag for første gang på flere måneder igjen på 8-tallet. Dette sammen med at vi nå har en kampanje med 10% rabatt på alle bestillinger for hele 2009, gir deg rimelig syden ferie. Nå i ettermiddag er Euro kursen på 8,98, og husk dersom du betaler med kredittkort vil du få den beste kursen. Kampanjetilbudet gjelder kun ut denne uken.

 

 
 
 
Webdesign and development by Crave Media AS visa mastercard